9 Haziran 2014 Pazartesi

BREASTLIGHT NEDİR?

BREASTLIGHT NEDİR ?

Breastlight  meme dokunuzun içini görmenizi sağlayan bir üründür. Meme dokusuna güçlü bir ışık vererek çalışır.
Tamamen güvenli ve kullanımı kolaydır.
Kadınların% 80'ini  meme kanserinde farkındalık kontrollerini breastlight ile yaparken kendilerini daha güvende hissettiklerini anlattılar.
Biz buna aydınlanmış meme farkındalığı diyoruz.

BREASTLIGHT NASIL KULLANILIR ?

Karanlık bir odayı seçin;  oda ne kadar karanlık olursa kullanımınız o kadar rahat olacaktır.
Ayna karşısında durabilirseniz daha rahat görebilirsiniz
Jeli göğsünüze sürün
Breastlight ‘ınızı açın ve göğsünüzün alt bölümüne yaslayarak hafifçe bastırın. Aydınlanmış göğsünüze baktığınızda içini görebilir ayna karşısında daha rahat izleyebilirsiniz.


NE GÖRECEKSİNİZ  ?





Memenizde ki  damarlar ve diğer kan damarlarını koyu gölge olarak  göreceksiniz. Bu tamamen normaldir.
Meme başı etrafında küçük noktaların bir daire görebilirsiniz - bu meme bezlerinin bir parçasıdır. Bu da tamamen normaldir.
Bu resimler normal sağlıklı meme örnekleridir







Breastlight’ı kullandıkça birkaç ay içerisinde göğsünüzde normal olan ve olmayan görüntüleri anlar hale geleceksiniz. Meme içindeki görüntü dışı kadar normal gelecek size.

Meme kanserinde en önemli konu değişiklikleri zamanında fark edebilmektir.



NE GÖRMEYİ BEKLEMELİYİM  ?

Breastlight ile göğsünüze baktığınızda bazı karanlık bölgeler görebilirsiniz. Bu bölgeler bazı anormal durumlardan kaynaklanabilir. Bu bölgeler hakkında bilgi almak için aile hekiminize danışabilirsiniz veya ileri tetkik için uzman hekimlerle görüşebilirsiniz.
Aşağıda bazı örnek fotoğraflar görebilirsiniz.  





Şüpheli gördüğünüz en küçük bir noktayı bile kontrol ettirmenizde fayda vardır. İster bir yumru hissedin ister hissetmeyin herhangi bir gölge varlığı görüyorsanız mutlaka bir doktora danışın.

Gördüğünüz her anormallik kanser demek değildir, unutmayın. On bulgudan dokuzu sağlanmadıkça, deformasyon görülen dokuya kanser demek mümkün değildir. Ancak en küçük bir anormallik bile baştan tespit edildiğinde karşılaşabileceğiniz problemlerden sizi koruyacaktır.

Herhangi bir değişiklik  veya anormallik hissettiğinizde doktorunuza danışmanız anahtar noktadır. En kısa sürede kontrol ettirmeli ve endişelerinizden  kurtulmalısınız. Eğer  herhangi bir kanserli hücre ile karşı karşıya iseniz de erken teşhis edileceğinden başarılı bir şekilde tedavi  edilecektir. Ayrıca meme kanseri tedavisinde her geçen gün yeni tedavi yöntemleri çıkmaktadır.

NİÇİN KARANLIK BÖLGELERİ KONTROL ETMELİYİM  ?

Bazı malin türlerinin erken döneminde söz konusunu bölgedeki kan akışında hızlanma olur. Yeni kan damarları oluşur ve bu işleme anjiogenezis veya re-vaskülarizasyon denir.

Aniiogenezis malin tümörün etrafını sarar



Oluşan bu damarların sayısındaki artış bölgenin karanlık görünmesine neden olur.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder